Leegstandswet Het Gooi

Informatie over Leegstandswet Het Gooi vindt u ook op Expats Het Gooi. Als het wat langer duurt voordat u uw woning heeft verkocht, kunnen dubbele lasten erg lastig zijn op te brengen. Een uitkomst is dan verhuren via de Leegstandswet. Uw woning blijft dan gewoon te koop staan, terwijl u huurinkomsten ontvangt. Andere voordelen zijn dat uw woning niet leeg staat en hierdoor minder gevoelig is voor vandalisme en dat u beperkte huurbescherming dient te garanderen. Als de woning is verkocht is het gemakkelijker de huurder te laten vertrekken.

Leegstandswet Het Gooi: Werkwijze Expats Het Gooi

Expats Het Gooi geeft u graag informatie over het aanvragen van de leegstandswet in Het Gooi. U dient er rekening mee te houden dat het tot 6 weken kan duren voordat u de vergunning ontvangt van uw gemeente en dat uw bank toestemming dient te geven. Als u uw vergunning eenmaal heeft, zorgt Expats Het Gooi voor een betrouwbare en gescreende huurder. Deze huurder is gescreend op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten. Daarnaast stellen wij ook een waterdicht huurcontract op, doen wij een initiƫle inspectie van de woning en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Verhuren via de leegstandswet Het Gooi via Expats Het Gooi? Bel naar 035-7607900 of mail naar info@expatshetgooi.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close