Leegstandswetverhuur Het Gooi

Wilt u meer informatie over leegstandswetverhuur Het Gooi? Expats Het Gooi staat voor u klaar! Als u uw te koop staande woning wilt verhuren, dan kunt u dit doen via de Leegstandswet. Hiermee kunt u dan dubbele lasten dekken en uw woning is minder gevoelig voor vandalisme. Een ander voordeel van verhuren via de Leegstandswet is dat u slechts beperkte huurbescherming dient te garanderen. U kunt als uw woning is verkocht, de huurder snel laten vertrekken. Wel dient u er rekening mee te houden dat u toestemming nodig heeft van uw bank en dat het aanvragen van de Leegstandswetvergunning tot 6 weken kan duren.

Leegstandswetverhuur Het Gooi: Werkwijze

Expats Het Gooi zorgt voor een gescreende huurder, zo kunt u zonder zorgen uw woning verhuren. Ook stellen wij een waterdicht huurcontract op en zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Door middel van actieve online marketing en onze connecties met bedrijven vinden wij binnen korte tijd een expat-huurder voor uw woning. Omdat expats tijdelijke huurwoningen zoeken, zijn zij erg geschikt voor woningen die verhuurd worden via de Leegstandswet. Voor een geheel zorgeloze verhuurperiode kunt u kiezen voor vastgoedbeheer van Expats Het Gooi. Wij bieden financieel en technisch vastgoedbeheer.

Meer informatie over leegstandswetverhuur Het Gooi via Expats Het Gooi? Neem vandaag nog contact op via info@expatshetgooi.nl!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close