Verhuurmakelaar Het Gooi

Op zoek naar een verhuurmakelaar Het Gooi? Neem contact op met Expats Het Gooi! Wij hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in Het Gooi en het verhuren aan expats op deze markt. Expats zijn werknemers uit het buitenland die worden ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders en komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet willen of kunnen betalen. Doordat expats vaak een tijdelijk arbeidscontract in Nederland hebben, zijn zij op zoek naar tijdelijke huurwoningen. Vaak kunt u uw meubels gewoon laten staan. Na de verhuurperiode komt uw woning weer vrij voor een nieuwe huurperiode, eigen gebruik of verkoop.

Verhuurmakelaar Het Gooi: Werkwijze van Expats Het Gooi
Expats Het Gooi zorgt dat uw woning op diverse sites voor woningzoekenden geplaatst wordt. Daarnaast matchen wij uw woning aan woningzoekenden in ons bestand. De potentiƫle huurder wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht, doen wij een initiƫle inspectie van de woning en stellen wij een waterdicht huurcontract op.

Wilt u gebruikmaken van de diensten van verhuurmakelaar Het Gooi Expats Het Gooi? Neem vandaag nog contact op via info@expatshetgooi.nl!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close