Woning verhuren Het Gooi

Woning verhuren Het Gooi? U bent aan het juiste adres bij Expats Het Gooi! Wij hebben ruime ervaring met het verhuren van woningen aan expats. Zo hebben wij connecties met bedrijven die gebruik maken van expats, zoals Nike en Staples.

Woning verhuren Het Gooi: Wat zijn expats?

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn ingehuurd door een Nederlands bedrijf of uitgezonden door een bedrijf in het buitenland. Door hun hoge inkomen zijn het betrouwbare huurders en zoeken zij huurwoningen in het duurdere segment. Dit zijn huurwoningen die andere huurders niet kunnen of willen betalen. Expats hebben in veel gevallen een arbeidscontract voor 1 tot 3 jaar, hierdoor zoeken zij een tijdelijke woning in Nederland. Na de verhuurperiode komt u woning vrij voor verkoop, eigen gebruik of een nieuwe verhuurperiode. In veel gevallen kunt u uw meubels gewoon laten staan.

Woning verhuren Het Gooi: Werkwijze Expats Het Gooi

Expats Het Gooi zorgt voor optimale online exposure van uw woning. Zo vinden wij binnen korte tijd een geschikte huurder die wordt gecontroleerd op kredietwaardigheid, identiteit en antecedenten. Daarnaast zorgen wij voor een initiƫle inspectie van de woning, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en doen wij een initiƫle inspectie van de woning. U kunt ook bij ons terecht voor het beheren van uw woning. Wij bieden technisch en financieel vastgoedbeheer. Vraag uw makelaar naar meer informatie over vastgoedbeheer in uw situatie.

Uw woning verhuren Het Gooi via Expats Het Gooi? Neem contact met ons op via 035-7607900 of mail naar info@expatshetgooi.nl!

Meld direct uw woning aan!

Close

EXPATS LEIDEN

Vul dit formulier in en wij nemen dezelfde dag nog contact met u op!

 • [contact-form-7 id="129" title="popup"]
 • Subscribe error, please review your email address.

  Close

  You are now subscribed, thank you!

  Close

  There was a problem with your submission. Please check the field(s) with red label below.

  Close

  Your message has been sent. We will get back to you soon!

  Close